Премини към основното съдържание

Завърши втори значим проект на Група ГЕОТЕХМИН в община Етрополе - Благотворителната програма „Българските добродетели“

Публикувано на: 02.07.2021 - 18:04
163
  
1
Край на проекта
Снимка: община Етрополе

С тържествен водосвет за здраве и благоденствие бе отбелязано приключването на ремонтните дейности на покрива МБАЛ „Проф. д-р Александър Герчев“ Етрополе". Водосветът бе отслужен от отец Огнян Георгиев пред сградата на лечебното заведение в присъствието на кмета на общината Димитър Димитров, д-р Галя Василева, управител на болницата, представители на дарителите – Доминик Хамерс, изпълнителен директор на Геотехмин ООД и инж. Драгомир Драганов, изпълнителен директор на Елаците-Мед, лекари, медицински сестри и др.

Ремонтът на болницата е вторият социално значим проект, реализиран по  Благотворителната програма „Българските добродетели“ със средства на  четири дружества от Група ГЕОТЕХМИН – Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД, Геострой АД и Геотрейдинг АД.

Проф. дтн инж. Цоло Вутов бе удостоен с Почетна грамота за дарителство от МБАЛ „Проф. д-р Александър Герчев“ Етрополе"

Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг получиха сертификати за изключителен жест на подкрепа към лечебното заведение.

В приветственото си слово д-р Василева сподели: „Позволете ми лично от мое име и от името на целия екип на лечебното заведение да изкажа благодарност на всички фирми от голямото семейство на Група ГЕОТЕХМИН за поредния благороден жест за ремонта на покрива на болницата. Дълбоко сме признателни и за изключителната подкрепа, особено в условията на епидемичната обстановка през 2020г. Здравната система бе изправена пред сериозни предизвикателства, а ние получихме дарение на медицинско оборудване от Група ГЕОТЕХМИН.

Благодаря за протегнатата ръка на проф. Вутов, на инж. Драганов, както и на д-р инж. Владимир Вутов, изпълнителен директор на Геострой и д-р инж. Иван Вутов, председател на СД на Геотрейдинг“.

В началото на годината бе завършен друг важен проект по същата програма - ремонт на СОУ „Христо Ясенов“, като с това се осигуриха отлични условия за провеждане на учебно–възпитателния процес.

 

Източник: община Етрополе

Галерия / 4 Снимки

Коментари

  1. Добавен от: Анонимен на 2 Юли, 20:26

    Чудесни събития!

Добави нов коментар

© 2021, Правешки глас. Всички права запазени.